DER ER NU OPTAGET DE ANTAL NYE MEDLEMMER SOM VI HAR KAPACITET TIL I ÅR.

DU KAN STADIG TILMELDE DIG OG KOMME PÅ VENTELISTE TIL SÆSON 2023. DU SKAL BRUGE SAMME LINK SOM TIL MEDLEMSKAB HERUNDER.

Om klubben

Vi tilbyder et fællesskab omkring windsurf, lån af klub-udstyr (mod et årligt gebyr), samt mulighed for opbevaring af eget udstyr i vores containere.

Vi er en surfklub og IKKE en surfskole. Hvis du aldrig har prøvet at windsurfe før, vil vi derfor anbefale dig/jer at tage et begynderkursus hos vores samarbejdspartner Copenhagen Surf School, som holder til på Amager Strandpark.

Hvis du tidligere har surfet eller har taget et begynderkursus et andet sted, eller har tilsvarende færdigheder til at komme videre, kan du melde dig ind som medlem ved at betale kontingent. Derefter skal du melde dig til en introdag (se kalenderen) hvor du bliver introduceret til klubben, stedet og udstyret. Hvis du ikke har eget udstyr skal du huske at betale for brug af klubudstyr (vi har primært begynder udstyr men enkelte forsætter brædder).

I løbet af sæsonen bliver der afholdt klubdage "Social surf" hvor vi hjælper hindanden videre med tips og tricks og ved godt vejr bliver der tændt op i grillen.

Priser for 15-18 årige:

• Kontingent: 400 kr. per sæson. Dette inkluderer brug af begynderudstyr.
  • Nøgle til klubben: 100 kr. i gebyr (gælder også, hvis du skal have erstattet en mistet nøgle).
  • Hvis du er mellem 15 og 18 år skal bestyrelsen have din forældres/værges skriftlige tilladelse for at du kan blive medlem (send til swc@swc.dk).

Priser for medlemmer over 18 år:

• Kontingent: 400 kr. per sæson.
  • En sæsons brug af klubbens udstyr: 350 kr. per sæson.
  • Pris per hylde: 350 kr. per sæson.

Priseksempler:

• Du er voksen og skal starte i klubben og vil låne udstyr. Du skal betale 400 kr. i kontingent og 350 kr. for brug af udstyr, dvs. 750 kr. i alt. Hvis du ønsker en nøgle til klubben, betales et engangsbeløb på 100 kr. oveni.
  • Du er voksen og vil gerne have en hylde til dit udstyr. Du skal betale 400 kr. i kontingent og 350 kr. for en hylde, dvs. 750 kr. i alt. Hvis du ønsker en nøgle til klubben, betales et engangsbeløb på 100 kr. oveni.
  • Du har eget udstyr, som du typisk opbevarer i din egen bil eller lignende og har herved ikke brug for en hylde. Du skal så kun betale 400 kr. i kontingent. Hvis du ønsker en nøgle til klubben, betales et engangsbeløb på 100 kr. oveni.

Sæsonen:

Sæsonen løber fra 1. april til 1. november, og man betaler fuld pris for indeværende sæson uanset hvornår man melder sig ind. Kontingent opkræves i april.

Læs mere om hylder og brug af klubudstyr:

Klik her!

Vi takker vore sponsorer