Bliv medlem

Hvis du ønsker at blive medlem af Sydhavnens Windsurfer Club, kan du læse lidt mere om os herunder, og se om det er noget for dig.


Om klubben og medlemskab

Vi tilbyder et fællesskab omkring windsurf, lån af klub-udstyr (mod et årligt gebyr), samt mulighed for opbevaring af eget udstyr i vores containere. 

Vi er en surfklub og IKKE en surfskole, det vil sige at der IKKE er organiseret undervisning.  Hvis du aldrig har prøvet at windsurfe før, vil vi derfor anbefale at tage et begynderkursus hos vores samarbejdspartner Copenhagen Surf School, som holder til på Amager Strandpark. 

Vi opfordrer nye medlemmer til at møde op til klubdage/ "Social surf" hvor vi hjælper hindanden videre med tips og tricks og ved godt vejr bliver der tændt op i grillen. Det er medlemmerne selv som står for klubdage /Social surf og man er velkommen til at melde sig som tovholder på enkelte dage. 

Vi afholder diverse arrangementer i løbet af året (sejlads, sommerfest, arbejdsdage mm ) og vi ønsker at vores medlemmer vil tage del af fælleskabet. 

Hvis du tidligere har surfet eller har taget et begynderkursus et andet sted, eller har tilsvarende færdigheder til at på en sikker måde selv øve videre sammen med andre, kan du melde dig til ventelisten til medlemskab. Vi optager medlemmer 2 gange om året, i maj og i august. Hvor mange vi optager ved hvert tilfælde afhænger af den aktuelle kapacitet. 

Når der er plads får du en mail med information om hvordan du tilmelder dig og betaler kontingent. Derefter skal du melde dig til en introdag (se kalenderen) hvor du bliver introduceret til klubben, stedet og udstyret. Hvis du ikke har eget udstyr skal du huske at betale for brug af klubudstyr (vi har primært begynder udstyr men enkelte forsætter brædder). Hvis du ønsker opbevaring af eget udstyr i klubben skal du stille dig på venteliste til hylde (dette kan man først gøre når man er betalende medlem). 


Læs mere om hylder og brug af klubudstyr:

Klik her! 


Priser

Priser for medlemmer over 18 år:

  • Kontingent: 400 kr. per sæson.
  • En sæsons brug af klubbens udstyr: 350 kr. per sæson.
  • Pris per hylde: 350 kr. per sæson.
  • Nøgle til klubben: 100 kr. i gebyr (gælder også, hvis du skal have erstattet en mistet nøgle).  

Priser for medlemmer mellem 15 og 18 år:

  • Kontingent: 400 kr. per sæson. Dette inkluderer brug af begynderudstyr.
  • Nøgle til klubben: 100 kr. i gebyr (gælder også, hvis du skal have erstattet en mistet nøgle).
  • Hvis du er mellem 15 og 18 år skal bestyrelsen have din forældres/værges skriftlige tilladelse for at du kan blive medlem (send til swc@swc.dk). 


Sæsonen:

Sæsonen løber fra 1. april til 1. november, og man betaler fuld pris for indeværende sæson uanset hvornår man melder sig ind. Kontingent opkræves i april.

 

Vi takker vore sponsorer

Sydhavnens Windsurfer Club

Hammelstrupvej 50, 2450 København